REGINA BED & BREAKFAST / APPARTEMENT

Garnwerd is een wierdendorp aan het Reitdiep, dat stroomt van Groningen naar Zoutkamp. Het dorp staat bekend om zijn culturele activiteiten, zoals Gast te Garnwerd of de ZomerJazzFietsTour.

B&B / Appartement Regina ligt in Garnwerd aan de dijk van het Reitdiep. Daardoor heeft de dijktuin een intiem karakter en is tegelijk erg oorspronkelijk. Het is een vrijstaand appartement. Er is een gratis parkeerplaats aanwezig.

Wanneer u met 2, 3 of 4 personen het appartement huurt, heeft u de beschikking over een living met een kitchenette, 1 of 2 slaapkamers, een douche, toilet en bidet. Koffie en thee kunt u nemen zoveel u wilt. U hoeft het appartement nooit met onbekenden te delen. Voor en achter het appartement kunt u heerlijk op het terras of in de tuin of zitten.

In het Reitdiep kan gezwommen worden. Het water wordt iedere week gekeurd. Aan de andere kant van de dijk kunt u ook kano’s huren.

Op nog geen 100 m afstand zijn er 3 horecagelegenheden met terras op de dijk, onder de molen of aan het water: het beroemde authentiek Groningse eetcafé/restaurant Hammingh, eetcafé Het Woaterbörgje en Recreatiecentrum Garnwerd aan Zee. Van patat of plates tot á la carte, voor elk wat wils. Vaak is het verstandig om te reserveren.

In Café Hamming en in de Doorrit worden regelmatig lunchconcerten gegeven.

FOTO'S